Eco-innovatieve voeding! Valt het ook bij u in de smaak.

Geel

  • Demo

 

Proef en beoordeel nieuwe recepturen die studenten op tafel zetten en help hen hun product te verfijnen. Studenten Master in de Biowetenschappen met als specialisatie Voedingsindustrie nemen jaarlijks deel aan de ‘Food at Work student award: Ecotrophelia’. Een Europese wedstrijd waarbij jongeren worden uitgedaagd om een nieuw duurzaam en commercialiseerbaar voedingsproduct te ontwikkelen. En wie weet kunnen ze in 2019 op de internationale beurs voor food professionals in Parijs hun product in de kijker zetten dankzij uw smaaktip. In 2018 waren onze studenten de Belgische vertegenwoordiger met hun smaakvolle bierpizza, gemaakt met bierdraf, wort en gist.

Gesproken taal

Nederlands

Leeftijdscategorie

Alle leeftijden

Toepassingsgebieden

  • Gezondheid

Organisatoren

  • KU Leuven

Trefwoorden

  • Duurzame voeding
  • Recepten