kEItoffe chemie

Genk

  • Workshop
  • Stand
  • Wetenschapsmarkt

Deze keer geen hard of zacht gekookte eitjes, maar….
Ben ook jij kEIbenieuwd? Kom dan zeker langs om zelf met (of zonder) eieren aan de slag te gaan!

Deze activiteit maakt deel uit van de UHasselt activiteiten op de Wetenschapsmarkt in LABIOMISTA in Genk. 
Het volledig programma vind je op www.uhasselt.be/dagvandewetenschap.

Gesproken taal

Nederlands

Leeftijdscategorie

Alle leeftijden

Toepassingsgebieden

  • Chemie
  • Gezondheid
  • Innovatie
  • Technologie & Techniek

Organisatoren

  • Universiteit Hasselt

Medewerkers

  • Kristien Brassinne ( wetenschapper )
  • Melissa Thys ( wetenschapper )
  • Hilde Breemans ( laborant )
  • Iris Duyssens ( laborant )

Trefwoorden

  • chemie
  • kunst
  • biologische diversiteit
  • dag van de wetenschap
  • voedingsmiddelen
  • experiment
  • technologie
  • LABIOMISTA
  • onderzoek