Ga verder naar de inhoud

Hoe reageer jij op stress en waarom dat er toe doet

Dit is een activiteit van Universiteit Gent & Universitair Ziekenhuis Gent

Wat en waar?

Digitaal - on demand
Podcast over Psyche & brein
Voor personen van 12 tot 99 jaar

In deze podcast gaan we in gesprek met professor Marie-Anne Vanderhasselt, zij is klinisch psycholoog en werkt als onderzoeker aan de Universiteit Gent. We hebben het over haar onderzoek naar stress en piekergedrag. Wat kun je doen tegen stress? En is stress eigenlijk altijd slecht?

Heb je vragen over deze podcast? Mail ze naar Stefanie.DeSmet@UGent.be, misschien komt jouw vraag wel aan bod tijdens onze live sessie met de onderzoekers uit de podcasts om 16u!

Wie?

Wij zijn Stefanie en Mitchel, onderzoekers aan de Universiteit Gent met een passie voor wetenschap. Op deze Dag van de Wetenschap, willen we jullie graag meenemen in onze wereld en gaan we in gesprek met wetenschappers uit ons onderzoeksveld. Elk van hen doet onderzoek naar actuele onderwerpen rond hersenstimulatie en zal vertellen over de laatste ontwikkelingen binnen het veld, de toekomst van onze (mentale)gezondheid en de behandeling ervan. In elk van de podcasts, spreken we met één van hen en komen er andere onderwerpen aan het licht. Ontdek ook onze andere podcasts!

Organisatie door