Ga verder naar de inhoud
Logo faculteit GE

Fact.Ge.Wijs@Campus

Dopingstalen van topsporters analyseren: hoe doe je dat? Is het écht waar dat 8 uur slaap je gezondheid bevordert? En wil je graag weten welke doorbraken er de voorbije jaren gerealiseerd werden in het kankeronderzoek?

Dat en nog veel meer kan je ontdekken tijdens de Dag van de Wetenschap op de faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Gent!

Stap binnen in de wondere wereld van de wetenschap en ontdek hoe onderzoekers elke dag de grenzen van onze kennis verleggen.

Ons DNA: samen, integer, betrokken

Wij staan voor excellent onderwijs, baanbrekend onderzoek en uitstekende dienstverlening. We werken hiervoor nauw samen met andere topinstellingen zoals het UZ Gent en het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB).

Op de Dag van de Wetenschap zwaaien we de deuren van onze faculteit open voor alle nieuwsgierigen met interesse in geneeskunde en gezondheid.

Neem een kijkje in onze innovatieve laboratoria, praat met experts of steek zelf de handen uit de mouwen tijdens één van onze interactieve workshops. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan onze aftermovie van de activiteiten die we in 2022 hebben georganiseerd.

Z2023 012 043

Praktisch

  • Meer dan 40 activiteiten voor alle leeftijden
  • Doorlopend tussen 10u00 en 16u00 (tenzij anders vermeld bij de activiteit)
  • Locatie: Campus UZ Gent, startpunt aan de infobalie (ingang 42, gebouw K3, gelijkvloers)
  • Randanimatie voor de kleinste bezoekers
  • Catering (betalend)
  • Gratis parking
Z2023 012 152

Contact

Anne Magherman (anne.magherman@ugent.be)

Activiteiten van Fact.Ge.Wijs@Campus

logo

Activiteiten aan het laden ...