Voor bedrijven

Dag van de Wetenschap

Op de Dag van de Wetenschap tonen onderwijsinstellingen, bedrijven, onderzoeksinstellingen, musea en bibliotheken hun wetenschappelijk onderzoek en technologische innovaties. Elke geïnteresseerde bezoeker is welkom op één van de workshops, interactieve activiteiten, demonstraties, lezingen of tentoonstellingen. De bedoeling is om hen inzicht te geven en warm te maken voor de ontwikkelingen en praktische toepassingen van wetenschap en technologie in ons dagelijks leven.

Met dit initiatief wil de Vlaamse regering wetenschap, wetenschappelijk onderzoek en technologische innovaties in de kijker zetten in Vlaanderen en Brussel. Ook jouw onderzoek, vorming, kennis en expertise behoren tot de belangrijkste grondstoffen van Vlaanderen. Wees er trots op en doe mee aan de Dag van de Wetenschap.

Ik schrijf me in!

 

Waarom deelnemen?

  • Versterk jouw imago van innoverende, wetenschappelijke organisatie bij een geïnteresseerd publiek.
  • Wek belangstelling en verwondering op voor het wetenschappelijk onderzoek en de technologische innovaties in jouw organisatie.
  • Waardeer jouw personeel: op de Dag van de Wetenschap krijgt jouw personeel erkenning, waardering en begrip van de bezoekers.
  • Verzorg jouw public relations: een uitstekende manier om de voor jou belangrijke doelgroep te bereiken.
  • Richt jou tot een breed publiek: toon aan een breed publiek wat wetenschappelijk onderzoek en innovaties betekenen in het dagelijks leven.
  • Een mediacampagne bezorgt jou bovendien visibiliteit en garandeert dat je bezoekers over de vloer krijgt. Die extra aandacht krijg je helemaal gratis. Je hoeft geen deelname of inschrijvingsgeld te betalen.
  • Om de Dag van de Wetenschap vlekkeloos te laten verlopen bezorgen we jou een pakket met gratis promotiemateriaal (affiches, spandoeken, flyers ...). Een ideale manier om jouw deelname bekend te maken.

Hoe deelnemen aan de Dag van de Wetenschap?

Wil je dit jaar ook graag deelnemen aan de Dag van de Wetenschap op zondag 22 november 2020?

Raadpleeg hier het reglement en schrijf je in!

Wil je graag met andere (lokale) partners iets organiseren? Dat kan ook! Laat het ons weten en wij brengen jou in contact met andere partners.

De Dag van de Wetenschap is een initiatief van de Vlaamse overheid.