Ga verder naar de inhoud
Hoofdlogo kleur

Edison

Lid van deAssociatie KU Leuven

Edison laat élke jongere tussen 4 en 18 jaar STE(A)M (Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics) ontdekken en omarmen.

Dankzij een brede, kwaliteitsvolle waaier aan activiteiten zoals innovatieve workshops, leerrijke kampen, boeiende festiviteiten en evenementen voor het hele gezin wil Edison jongeren klaarstomen voor de toekomst én om zich te verdiepen in STE(A)M. Deze activiteiten komen tot stand door de verbindende samenwerking tussen verschillende STE(A)M-voortrekkers binnen Edison. Edison is op haar beurt één van de 13 STE(A)M-partnerschappen van VLAIO.

Edison kiest hierbij voor een aanpak die élk meisje en élke jongen warm maakt voor STE(A)M. Een aanpak die hen bewuster laat kennismaken met hun talenten en aanzet tot levenslang leren. Edison wil deelnemers bij elke activiteit uitdagen en hen versterken in STE(A)M-competenties en 21ste-eeuwse vaardigheden.

Bij Edison staat de jeugd centraal. Edison is de gids die hen bewuster laat omgaan met hun huidige kennis en hun latere studierichting en beroepskeuze.

logo

Activiteiten aan het laden ...