Ga verder naar de inhoud

Wetenschapsfestival Brussel

26/11/2023 vanuit Muntpunt

Op zondag 26 november 2023 vieren we opnieuw de Dag van de Wetenschap, het grootste wetenschapsevenement van Vlaanderen en Brussel. Weet jij hoe DNA in elkaar zit? Hoe je een robot programmeert? Wat bewegen met het menselijk lichaam doet? Ben jij ook nieuwsgierig naar wat wetenschap en technologie in ons dagelijks leven betekenen? Kom dan naar het Wetenschapsfestival Brussel in Muntpunt!

Bezoek onze standenmarkt en ga in gesprek met wetenschappers, neem deel aan onze workshops, of woon onze lezingen bij. Tientallen gemotiveerde wetenschappers, docenten en studenten van verschillende Brusselse instellingen dompelen jong en oud – volledig gratis – onder in wetenschappelijk onderzoek en innovatie!

Wetenschappers gezocht

Geen wetenschapsfestival zonder wetenschappers! Wetenschapsfestival Brussel zoekt enthousiaste onderzoekers en docenten die willen bijdragen aan een gevarieerd programma van doe-activiteiten, lezingen, en workshops voor jong én oud. Onderzoekers en docenten verbonden aan de Erasmushogeschool Brussel, Odisee Hogeschool, VUB, KU Leuven, LUCA of het FWO kunnen hun voorstel(len) voor een activiteit via dit formulier indienen.

Vrijwilligers gezocht

Heb jij zin om als vrijwilliger een handje toe te steken tijdens het Wetenschapsfestival Brussel? We kunnen allerlei soorten helpers gebruiken:

Klik op de verschillende profielen om er meer over te weten te komen en om je aan te melden. Aanmelden kan tot en met 23 juni 2023.

Wat wij je bieden:

  • Een boeiende dag vol wetenschap en plezier
  • Gratis broodjes en drinken (dat is wel het minste dat we kunnen doen)
  • Een forfaitaire kostenvergoeding van 40,67 EUR.
  • Een kleine attentie

Praktische informatie

- Wanneer? 26/11/2023 10u-17u

- Waar? Muntpunt, Muntplein 6, 1000 Brussel

- Vragen? contact@wtnschp.be of 02 629 13 40

Een samenwerking tussen

Activiteiten van Wetenschapsfestival Brussel

logo

Activiteiten aan het laden ...